Meten_Icon_02Certificering

Als er een LAN-Infrastructuur wordt aangelegd is het zaak te weten dat deze correct is aangelegd en optimaal kan presteren (lees maximale snelheden haalbaar op het netwerk). Het verdient daarom aanbeveling een netwerk (onafhankelijk) te laten certificeren. Certificeren is niet hetzelfde als verifiëren of kwalificeren. Bij certificatie worden er veel hogere eisen aan het functioneren van een netwerk gesteld dan bij de andere twee, ook wordt er op veel meer punten gecontroleerd. Niet alle data-installateurs beschikken over de juiste apparatuur en/of kennis om een netwerk te certificeren. Apparatuur moet correct ingesteld worden teneinde correcte metingen te verkrijgen. Wizard is gecertificeerd voor het doen van metingen en het certificeren van data-netwerken.

Door veel fabrikanten wordt garantie afgegeven op materiaal. Een goede fabrikant doet er alles aan om kwaliteitsproducten te vervaardigen, vandaar dat men ook garantie kan geven. Fouten in het productieproces kunnen echter niet volledig uitgesloten worden. Ook kunnen er problemen optreden tijdens transport, opslag of door foutief leggen en/of afwerken van de kabel. Is uw netwerk aantoonbaar (certificeringsrapport) aangelegd volgens de normen en laat de meetapparatuur inferieure snelheden zien, dan kunt u zich mogelijk beroepen op de fabrieksgarantie.

LAN-Infrastructuren aangelegd door Wizard, worden standaard gecertificeerd opgeleverd. De meetrapporten worden in een rapportage ter hand gesteld bij oplevering van het project.

Wilt u de kwaliteit van uw bestaande netwerk door laten meten, een onlangs aangelegd netwerk certificeren, kijken of de capaciteit van uw netwerk nog voldoet aan de huidige behoefte? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een intake.

 

dashboard-favicon-32x32Certifying your business.

 

Wizard werkt met Fluke

 Wizard-Lan architect Advies_Icon_02 Consultancy_Icon_02 Meten_Icon_02 Glasvezel_Icon_02 WizIT-databekabeling WizIT-laninfrastructuur kantoor IP-Camera transp WizIT-serverbeheer WizIT-werkplek WizIT Telefonie Helpdesk-customersupport