WizIT-databekabelingWizard; een andere kijk op Datanetwerken

Met een achtergrond in systeembeheer heeft Wizard een andere kijk op het aanleggen van een datanetwerk dan de meeste collega’s in de branche. Databekabeling behoort tot het passieve gedeelte van een netwerk en valt in de praktijk binnen de Technische Installatie-branche. Het passieve gedeelte is essentieel voor de onderlinge communicatie tussen de actieve componenten binnen een netwerk. Het installeren en inrichten van het actieve gedeelte valt binnen de ICT-sector. Afstemming tussen de TI en ICT blijkt in de praktijk vaak lastig omdat beide niet helemaal dezelfde taal spreken. Wizard heeft ervaring met beide kanten en kan op die manier een meerwaarde bieden bij het ontwerpen en/of aanleggen van een LAN-Infrastructuur.

Wizard denkt met u mee in oplossingen die toekomstgericht zijn. Een optimaal werkende infrastructuur en communicatie met de buitenwereld via internet is vandaag de dag net zo noodzakelijk als een stroomvoorziening. Een goed aangelegd netwerk gaat jaren mee en is voorbereid op uitbreiding en toekomstige technische ontwikkelingen.

Glasvezel_Icon_02De dragers van het netwerk zijn mede bepalend voor de mogelijkheden en prestaties van uw bedrijf. Laat uw netwerk aanleggen door bewezen data-installateurs zoals Wizard. Het aanleggen van een optimaal werkende infrastructuur vergt meer vaardigheden dan alleen het afwerken van een koper- of glasvezelkabel. Door Wizard aangelegde LAN-Infrastructuren worden gekwalificeerd of gecertificeerd opgeleverd.

Vraag naar opleidingen en/of certificering van installateurs en maak van uw netwerk een investering in plaats van een kostenpost!

 

dashboard-favicon-32x32Investing in your business.

 Wizard-Lan architect Advies_Icon_02 Consultancy_Icon_02 Meten_Icon_02 Glasvezel_Icon_02 WizIT-databekabeling WizIT-laninfrastructuur kantoor IP-Camera transp WizIT-serverbeheer WizIT-werkplek WizIT Telefonie Helpdesk-customersupport