Website Wizard Caribbean

WSP DienstenMei 2016; Wizard bestaat 5 jaar! Een mooi moment voor bezinning. Het jubileumjaar is dan ook gestart met een volledige evaluatie. Wat ging goed, wat ging fout, waar liggen onze kansen, waar bieden we meerwaarde. Dat heeft geleid tot een aantal organisatorische veranderingen binnen de organisatie en dat we de focus leggen op andere gebieden. Wizard wil haar opdrachtgevers met name bijstaan in hun streven naar kwaliteit en uniformiteit op het gebied van data.

Het verleggen van de focus heeft ertoe geleid dat we ons op een andere manier aan de markt willen presenteren. Een nieuwe website in een modern jasje was daarvan een onderdeel. Op de nieuwe website komt vooral tot uiting dat Wizard veel specialistische kennis heeft op het gebied van data. In de markt behoort het aanleggen van een datanetwerk tot de (elektrotechnische) installatiebranche. Elk elektrotechnisch bedrijf kan datakabels leggen en afwerken. Maar voor het aanleggen van een optimaal functionerende LAN-Infrastructuur is diepere kennis en ervaring benodigd op ICT gebied. Kennis die niet bij elke monteur standaard aanwezig is.

WSP ProjectenOnze gecombineerde kennis van ICT en Installatie, maakt dat wij een helicopter view van het geheel hebben. Daarnaast is Wizard, als een van de weinige installateurs in het Caribisch-gebied, voor de uitvoering van alle voorkomende LAN-Infrastructuurwerkzaamheden gecertificeerd.

In de huidige wereld is een datanetwerk het hart van elke onderneming. Een goed aangelegde LAN-Infrastructuur levert zowel op de korte als op de lange termijn veel gemak op. Het netwerk is snel en kan probleemloos uitgebreid worden. Aangelegd volgens een logisch ontwerp voor de ICT-afdeling, maakt dat systeembeheer snel en eenvoudig de weg kan vinden voor het installeren en het in gebruik nemen van de actieve componenten.

Uw datanetwerk is een investering in uw eigen business, vandaar onze nieuwe slogan: Carrying your business.

Ga naar portfolio.