WWW – Kleinschalig, Professioneel, Betrouwbaar en Gedreven.

loesje_samenwerkenOnder WWW verstaan wij bij Wizard niet alleen het wereld-wijde-web, maar het staat ook voor de Wizard-Werk-Wijze. Onze WWW is verbazend eenvoudig, maar daarom niet minder effectief. In dit artikel alles over kleinschaligheid en succesvol samenwerken.

Vaak krijgen wij te horen dat we zo ‘klein’ zijn en dat men daarom denkt dat we geen grote opdrachten aankunnen. Wizard heeft echter al een aantal omvangrijke projecten op haar naam staan als bewijs van het tegendeel. Hoe wij dat doen, vraagt u zich af?

Wizard werkt nauw samen met een aantal collega’s in de installatiebranche. Ieder van hen is een professional op het eigen vakgebied binnen de installatietechniek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan elektriciens of beveiligingsinstallateurs. Samen met hen is Wizard in staat als volledig technisch installateur opdrachten aan te nemen en waar nodig extra mankracht in te schakelen.

henry-ford-teamworkDoor projectmanagement en inzicht in elkaars vakgebied, wordt een groep van losse, zelfstandig opererende professionals één samenwerkend team. Per opdracht kunnen wij als het ware onze bedrijfsomvang naar behoefte uitbreiden. U als opdrachtgever merkt daar in de praktijk niets van. Het regelen van benodigde mankracht en de coördinatie daarvan wordt volledig door Wizard verzorgd.

Wizard is geen volledig technisch installatiebedrijf en heeft ook niet de ambitie dat te zijn. Wizard legt zich toe op het vakgebied data (koper en glasvezel) en wil daarin dé professional zijn. De ontwikkelingen en mogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Een professional moet bij blijven met die ontwikkelingen en kan dat alleen doen door focus te houden op het vakgebied.

Wizard ambieert het een gesprekspartner op niveau te zijn, die uw behoefte weet te vertalen naar een passende technische oplossing.

Als u op zoek gaat op het world-wide-web naar voordelen van kleine ondernemers, dan komt u oa de volgende statements tegen:

  • zij kunnen uitblinken in service, klantgerichtheid en specialistische kennis;
  • zij kunnen snel beslissingen nemen;
  • zij hebben meer passie, zijn meer gedreven en voelen meer betrokkenheid bij hun product of dienst;
  • zij zijn flexibeler en bieden meer continuïteit dan grote bedrijven.

Bovenstaande is allemaal van toepassing op Wizard en haar medewerkers. Niet voor niets is onze slogan dan ook; carrying your business!