Cursus Introductie Glasvezelnetwerken beoordeeld met een dikke 9!

Wizard en KLICT organiseerden onlangs de cursus Introductie Glasvezelnetwerken. De gemiddelde overall beoordeling is een dikke 9! Een cijfer waar we waanzinnig trots op zijn. De trainers Ademar Arnoldus van Wizard Caribbean en Eric Raaymakers van KLICT hebben ook met bijzonder veel plezier les gegeven aan de groepen. De deelnemers waren erg geïnteresseerd en daarom ook zeer actief tijdens deze 2-daagse training.

De cursus had als doel Systeembeheerders, Projectmanagers en ICT-managers, die in het dagelijkse werk te maken hebben met glasvezelnetwerken, de nodige basiskennis bij te brengen. De cursisten konden kennismaken met de verschillende glasvezelmaterialen, gereedschappen en apparatuur.  Ook kon men zelf een glasvezelverbinding lassen en de kwaliteit daarvan meten.

Door het delen van onze kennis kunnen deze 16 professionals voortaan inhoudelijk meepraten over glasvezelnetwerken. Dit stelt ze in staat juiste opdrachten te formuleren en offertes te vergelijken van verschillende data-aanbieders. Tevens zijn zij nu in staat een gerealiseerd glasvezelnetwerk te controleren op aanleg volgens de huidige normen. Het correct kunnen interpreteren van een meetrapport stelt ze in staat de kwaliteit van het gelegde datanetwerk te beoordelen. Het resultaat daarvan levert een kwalitatief betere realisatie van glasvezelnetwerken op. Samen op weg naar een Smart Nation!

Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme en voor de enorme waardering die wij voor deze training hebben mogen ontvangen!

We zijn verzocht nog meer trainingen te verzorgen. Achter de schermen wordt er inmiddels gewerkt aan een trainingsprogramma voor 2019.

Wil je op de hoogte blijven van de trainingen die in 2019 gegeven gaan worden? Schrijf je dan in voor de mailinglist.

Wizard; improving your business by sharing our knowledge!