Data-professionals verbinden op zee

Wizard werkt dagelijks aan de (verbetering van) connectivity bij bedrijven en overheidsinstanties. Een goed team verdient ook buiten het werk tijd en aandacht. Daarom organiseerde Wizard onlangs een ‘connectivity-dag’ voor het team. Er werden deze dag vele lijntjes en verbindingen gelegd, maar deze keer niet van het type data!
Op de foto hiernaast lijkt het net of er een vis aan een lijn hangt, maar niets is minder waar. Het is een glasvezelkabel ( OSLA – Optical Submarine Line van PadTec) die te water wordt gelaten. Middels dit soort kabels zijn de verschillende continenten verbonden en wordt het wereld-wijde-web mogelijk gemaakt. Voor de ‘connectivity-dag’ leek het ons dan ook symbolisch toepasselijk om te gaan zeevissen.

Met De Desperado ging het hele team naar Klein Curaçao om daar te vissen, snorkelen, lunchen en ontspannen. Het was wat onderlinge connectivity betreft een fantastische dag. Er is ontzettend veel gelachen, gesnorkeld en lekker gegeten. Schildpadden en vele soorten vissen zijn gespot. Het leggen van (vis-)lijntjes leverde helaas wat minder resultaat op. Gelukkig hebben we samen wel succes met het leggen van dataverbindingen. En net als de vangst van deze dag, delen we ook succes samen!

Wat Wizard betreft was het een zeer geslaagde dag die zeker herhaald gaat worden.

Wizard; your connectivity team!