KLICT/Wizard; Cursus Introductie Glasvezelnetwerken

In samenwerking met KLICT geeft Wizard in oktober 2018 de 2-daagse cursus Introductie Glasvezelnetwerken. Deze cursus is geschikt voor iedereen die als ICT-Manager, Projectleider of Systeembeheerder te maken heeft met data-netwerken. In deze cursus wordt een brede algemene kennis van glasvezel gepresenteerd en de toepassing daarvan binnen de diverse netwerken. Er zullen materialen en apparatuur aanwezig zijn ter ondersteuning van de theoretische kennis die aangeboden wordt. Na het volgen van de cursus heeft de cursist voldoende kennis vergaard om een glasvezelnetwerk te doorgronden. De opgedane kennis kan worden gebruikt bij het ontwerpen, bouwen of beheren van een glasvezelnetwerk. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Opbouw componenten WAN glasvezel infrastructuur;
  • Basiseigenschappen van glasvezel, verschillen tussen type kabel en connectoren;
  • Normen en richtlijnen voor het leggen en afwerken van glasvezel;
  • Inspectie en schoonmaak;
  • Meetparameters voor controle werking netwerk (kwaliteit);
  • Bepaling scope dataproject, offertes aanvragen en beoordelen;
  • Eisen stellen aan uitvoering en oplevering;
  • Extern projectmanagement, voor- en nadelen.

Uw trainers zijn Eric Raaymakers van KLICT uit Nederland (foto boven), en Ademar Arnoldus van Wizard Caribbean (foto beneden). De kosten voor deze 2-daagse cursus bedragen 1.000 ANG per deelnemer exclusief 6% OB. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

Wilt u deelnemen aan deze cursus? Vul dan onderstaand formulier in voor aanmelding. U ontvangt van ons een bevestiging van reservering en de factuur ter betaling. Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling. Het aantal deelnemers per groep is beperkt, zodat de trainers voldoende aandacht aan alle cursisten kunnen geven. Mocht de groep van uw keuze vol zijn, dan plaatsen wij u op een wachtlijst. Bij een afzegging of uitval, wordt contact met u opgenomen over plaatsing.

Bedrijfsnaam, adresgegevens en, indien afwijkend aan het uwe, een e-mailadres.