Koko’s Jan Thiel Beach, glasvezel interconnectie

Koko's barBen jij er al geweest? Koko’s, de nieuwe locatie op Jan Thiel Beach? Het strand ligt net na Zanzibar in richting van Chogogo Resort. Wizard heeft de LAN-infrastructuur van Zanzi verlengd en Koko’s via een glasvezel interconnectie op het bestaande netwerk aangesloten. Bij de bar van Koko’s is een kopernetwerk aangelegd waardoor er gebruik gemaakt kan worden van het kassasysteem, de pinautomaat en WiFi.

De verlenging is gerealiseerd vanuit Tinto naar Koko’s. Ondanks dat deze locaties naast elkaar liggen, moest er toch een behoorlijke afstand over het nieuwe strand afgelegd worden. De glasvezelkabel ligt Koko's fiberveilig ingegraven. Niet alleen ter bescherming van de kabel, maar ook ter bescherming van de gasten. Bij Tinto was het bestaande kopernetwerk aan reorganisatie en vervanging toe. Dit is door Wizard gesaneerd en opnieuw aangelegd.

Sincere ICT Solutions, de systeem- en netwerkbeheerder van Zanzi, heeft de aansluiting van de actieve componenten en het configureren van het netwerk verzorgd.

De medewerkers van Wizard zijn door Zanzibar zeer goed ontvangen. In de ochtend een Koko's Glasvezelkop koffie of thee en later op de dag een frisje of een juice, het mocht allemaal. Nu worden we overal altijd goed onthaald, maar niet elke klant heeft een compleet uitgeruste bar staan op het strand met uitzicht op zee, en dat maakte het deze keer toch net even anders. We bevelen van harte de cappuccino aan.

Voor meer foto’s kunt u het project in onze portfolio bekijken.

Wizard; carrying your business!