Pappa wat doe je precies voor werk?

20161227_133252“Pappa wat doe je nu eigenlijk precies voor werk” is een vraag die al vaak gesteld is door de jongens. Ze weten in beginsel wel wat het werk van een data specialist inhoudt, maar hoe het er in de praktijk aan toe gaat, dat is nog een raadsel.

We hadden een kleine klus bij Air France KLM (2 extra data-aansluitingen). Het was vakantie en de klant vond het geen probleem, dus Yerai mocht mee op pad. Thuis een paar datakabels afwerken of op locatie bij een klant een echte data-aansluiting leggen, dat is toch wel wat spannender.

Hij heeft meegeholpen met afwerken en meten. De nieuwe data-aansluitingen kwamen perfect door de meting heen. Opvolging in de toekomst van het bedrijf lijkt verzekerd. Alhoewel….. hij wil ook ontwerper en bioloog worden en daarnaast nog een eigen restaurant. Of het iets met data wordt is dus nog niet gezegd, maar ondernemen dat lijkt er toch al in te zitten.

Op naar de volgende schoolvakantie! En dan maar hopen dat er 20161227_172956toevallig net een kleine klus ergens te doen is zodat hij weer mee op pad mag.

Wizard; sharing knowledge for the future!